BewustZijnsKunstenaars deel 2

Deel dit boek

Titel: BewustZijnsKunstenaars deel 2
Auteur: Onno van Lith en Simone Thomasse
ISBN: 978-90-825741-0-4
Jaar van uitgave: 2016
Uitgever: Bewustzijnswerk / Idrie
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 252 genaaid gebrocheerd
Prijs: €24,95

Boek kopen:
http://www.bewustzijnswerk.nl/bestel.html

Beschrijving

BewustZijnsKunstenaars deel 2 is een kleurrijk, royaal geïllustreerd boek met 20 diepgaande en persoonlijke interviews met beeldend kunstenaars over hun leven, kunst en werken en leven in bewustzijn. Van gerenommeerde kunstenaars op leeftijd tot jonge, veelbelovende kunstenaars; alles komt langs. Viltkunst, papierkunst, schilders, grafische kunst, kunst van materialen uit de natuur.

Met: Loes Botman, Victor Sonna, Marja de Lange, Sebe Emmelot, Ruth Polak, Annelies Reijers, Peter de Jong, Marjan Schaap, Gerard Rietbergen, Ellen Baptist, Jeannette Kommer, Rob Plattel, Maria van Heeswijk, Jos van Wunnik, Inge Evers, Guus Leideritz, Paz Sanz Fle, Irene van der Laag, Paul C. van Panhuys en Marga Boogaard.

Het boek is een vervolg op het succesvolle en uitverkochte boek BewustZijnsKunstenaars (1) dat alleen nog digitaal verkrijgbaar is.

* Full colour

* Formaat 23 x 23 cm

* Omslag met flappen

Recensie NBD Biblion
'Het geheel is een full colour, goed verzorgde uitgave met veel beeldmateriaal dat een grote diversiteit aan werken laat zien. De kunstenaars praten openhartig over hun artistieke ontwikkeling, het materiaal waarmee ze werken en over de mystiek die ze in het leven hebben ervaren, zals een bijna-doodervaring en het hebben van heldere dromen. Door de inspirerende teksten heen klinken spirituele wijsheid en respect door voor de heiligheid van het scheppingsproces.'

Monique Smit