De avonturen van Max: Op zoek naar F...

Deel dit boek

Titel: De avonturen van Max: Op zoek naar F...
Auteur: ARmazing
ISBN: 9789082645705
Jaar van uitgave: 2016
Uitgever: ARmazing Publishing
Bindwijze: Hardcopy
Aantal pagina's: 40
Prijs: €24,95

Boek kopen:
bol.com

Beschrijving

'Op zoek naar F' is het eerste boek uit de serie: 'De avonturen van Max', uitgegeven door ARmazing. Dit unieke boek is te gebruiken in combinatie met de applicatie genaamd: 'AR books'. Scan de verschillende pagina's uit het boek met uw smartphone of tablet en laat de wereld van Max tot leven komen!

Op zoek naar F...
Dit fantasierijke verhaal gaat over een kleine jongen die net is verhuisd. Tijdens de verhuizing is de doos met zijn knuffels kwijtgeraakt. De eenzame Max verveelt zich. Totdat hij beneden het klepje van de brievenbus hoort klapperen en er een brief op de mat valt.  Ga mee op de zoektocht naar F..., de afzender van de brief. Met zijn vliegtuig gemaakt van verhuisdozen vliegt Max in een fantasiewereld tussen eilandjes, manoeuvreert hij tussen hoge bomen in het bos en belandt hij op een woeste rivier. Ondertussen wordt hij achterna gezeten door de Groezelige Groenten en ontmoet hij voor het eerst F...

Augmented Reality
Wat dit verhaal nog leuker maakt, is de app die bij het boek hoort. De app kan op elke smartphone of tablet gedownload worden. De camera richt je op op iedere rechterbladzijde van het boek. Daar wordt een extra laag op getoverd die het verhaal vertelt in de vorm van bewegende 3D modellen van de karakters en omgevingen. De applicatie zal steeds worden geupdate, waardoor er steeds weer vernieuwde 3D modellen worden toegevoegd en het verhaal nog beter ervaren kan worden.