Dizary - Het Levende Systeem

Deel dit boek

Titel: Dizary - Het Levende Systeem
Auteur: Patrick Berkhof
ISBN: 9789082566802
Jaar van uitgave: 2016
Uitgever: Uitgeverij Versa
Aantal pagina's: 333
Prijs: €18,95

Beschrijving

Zes vreemden ontmoeten elkaar bij het mysterieuze gilde van Moed en Daad. Ze hebben zo hun geheimen, maar ook allemaal iets gemeen: op de rechterhand dragen ze een magisch brandmerk. Toeval of niet? De magie van dit teken zal hen doden. Tenzij ze binnen zeven dagen een goede daad verrichten voor het gilde. Staan ze er alleen voor, of moeten ze dit samen aanpakken?

Nooit eerder hebben Ileas en Arak met bezeten zielen of monsters gevochten. Laat staan hun vriendschap op het spel gezet. Dus hoe moeilijk kan het worden in de labyrint- wereld van Dizary met zijn ontelbare lagen vol verwarrende wegen. zijn onnodige bruggen, duistere tunnels, leentrappen, zilverzand, M-klik, wijsheden, onwijsheden, levensbedreigende mortaliteit. weetkundig geknutsel en onhandige uitvindingen?

‘Patrick zet in zijn verhaal een buitengewoon originele wereld neer. Science fantasy maar ook dat niet helemaal. Je blijft je verbazen, letterlijk achter en vooral onder elke hoek duikt weer iets nieuws op. Zijn humor is bijwijlen hilarisch kolderiek. Hij vermijdt bekwaam dat hij daarmee ook maar een moment de voortdurend groeiende spanning doodslaat. Op een goeie manier beïnvloed door Pratchett, maar zonder dat er zelfs maar sprake is van een kruimeltje diefstal.’ Eisso Post