Wisselwerking

Deel dit boek

Titel: Wisselwerking
Auteur: Bertina Mulder
ISBN: 9789492179548
Jaar van uitgave: november 2016
Uitgever: Paris Books
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 200
Prijs: €10,50

Boek kopen:
Website auteur Bertina Mulder
Bol.com
Hebban.nl

Beschrijving

Sjoerd, een student journalistiek, organiseert voor zijn afstudeerproject een flashmob, een kortdurende muziek- en dansact. Deze wordt geregistreerd met de cameradrone van zijn vriend Zom. Sociale media en webtechniek staan in de snelle wereld van de jongeren centraal, maar ook vriendschap en een voorzichtige coming-out. Op hetzelfde plein waar de flashmob plaatsvindt, maakt de oude man Arend een tekening voor zijn vrouw in het ziekenhuis. Met dit cadeau wil hij een fout uit hun verleden goedmaken. De werelden van Sjoerd en Arend lijken mijlenver uit elkaar te staan, maar op de dag van de flashmob ontstaat er een bijzondere wisselwerking. Contrasten maken plaats voor overeenkomsten, zoals hun persoonlijke zoektocht naar liefde, acceptatie en vergeving. Uiteindelijk komen ze er achter dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze wisten.

Dit verhaal toont hoe de oplossing voor een probleem wel eens uit een andere hoek kan komen dan je verwacht, niet per se vanuit je eigen (denk)wereld. De ene keer kan techniek hulp bieden, de andere keer heb je meer aan scherpe observatie of goede communicatie. Daarnaast spelen ook thema’s als pesten op school en diversiteit een rol.
 
Wil je weten wat lezers vonden van Wisselwerking? Kijkt dan op http://bertinamulder.nl/lezers-over-wisselwerking/.
Het e-book kost € 3,95 (ISBN 9789492179555). Zowel boek als e-book zijn ook te koop via de reguliere (online) boekhandels.